TÜGVA Sakarya’da Başkan Murat Selim Deveci

TÜGVA Sakarya İl Temsilciliğine, Genel Başkan Enes Eminoğlu’nun duyurusuyla Murat Selim Deveci atandı. Konuyla ilgili konuşan Yeni Başkan Deveci,” Sakarya’mız için hüsnü niyetle ve tüm paydaşlarımızla koordineli bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkanı Enes Eminoğlu kendine ait sosyal medya hesabı üzerinden yayımladığı açıklamada Sakarya İl Temsilciliği görevine Genç Birlik Sakarya Şubesi eski Başkan Yardımcısı Murat Selim Deveci’nin atandığını belirtti. Başkan Eminoğlu, “TÜGVA Sakarya İl Temsilciliği görevine Murat Selim Deveci kardeşimiz gelmiştir. Rabbim muvaffak eylesin. Bugüne kadar davaya ve gençliğe hizmet yolunda İl temsilciliğimizi yapan Adnan Dizer kardeşime gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

DEVECİ’DEN TEŞEKKÜR

Göreve atandıktan sonra ilk açıklamasını sosyal medyadan yapan TÜGVA Sakarya İl Temsilcisi Murat Selim Deveci, “Bu görevi bana tevdi eden Genel Başkanımız Sayın Enes Eminoğlu’na teveccühlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Görevi bana devreden Akif Adnan Dizer abim başta olmak üzere şehrimizde görev almış tüm temsilcilerimize ve TÜGVA Sakarya ailesine şükranlarımı sunuyorum. TÜGVA Sakarya ailesi olarak, görevimizin başında Sakarya’mız için hüsnü niyetle ve tüm paydaşlarımızla koordineli bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Şehrimize ve ailemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim.” Dedi.

02 Nis 2020 - 18:57 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.