TOYOTA Boshoku’dan Eğitime Destek

TOYOTA Boshoku eğitime destek olmaya devam ediyor.

İyi bir kurumsal vatandaş olmayı felsefe edinen Toyota Boshoku Türkiye, eğitime destek olmaya devam ediyor. Kurum, bu kapsamda Adapazarı - İMKB Sakarya Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’ne robot bağışında bulundu. Okulda yapılan törende konuşan Toyota Boshoku Bakım Müdür Yardımcısı Sn. Ahmet ALİOĞLU “İMKB Sakarya Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi, teknik ara eleman yetiştiren Adapazarı’ndaki öncü kurum statüsünde. Öğrencilerin uygulamalı eğitimlerine destek olacak olmaktan ötürü çok mutluyuz” dedi. Törende konuşan Okul Müdürü Sn. Sedat ABUÇ, robot gibi sıklıkla ihtiyaç duyduğumuz bir ürünün bağışlanmasını çok anlamlı bulduğunu ifade ederek, kurumlar arasındaki işbirliğinin devamını diledi.

01 Ara 2021 - 10:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.