İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı’nın 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Birinci Dönem Karne Mesajı

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının birinci döneminin sona ermesi dolayısıyla İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı bir mesaj yayımladı.

Canan Güzeldere
Canan Güzeldere Tüm Haberleri

Savaşçı mesajında öğrencilere, öğretmenlere ve velilere önemli hatırlatmalarda bulunurken, iyi tatiller dileğinde bulundu. İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı’nın karne mesajı şöyle: Sevgili Öğrenciler, Sizleri geleceğe hazırlayan, büyüten; kendinizi tanıyarak yeteneklerinizi fark ettiğiniz eğitim süreçlerinden birini daha tamamladınız. Şunu çok iyi biliyoruz ki bir oku daha uzağa atmak için önce geri çekmek gerekir. Bu ara tatil sizler için öğrendiklerinizi özümsediğiniz, eksiklerinizi belirlediğiniz, yeni dönem için yol haritanızı hazır ettiğiniz kıymetli bir zaman dilimi olsun. Yeni öğrenmelere zemin hazırlayacak etkinliklerle vaktinizi en verimli şekilde geçirmenizi veilk gün heyecanıyla okula dönmenizi bekliyorum. Çünkü yeni dönemde bilim, teknoloji, sanat, kültür ve spor alanlarında pek çok projeyle sizleri karşılayacağız. Elinizdeki karnelere gelince… Onlar sizin şu an nerede olduğunuzu gösteriyor ama daha sonrası tamamensizin elinizde. Aileniz, öğretmenleriniz ve bizler; eğitim yolculuğunuzda sizlere en iyi şekilde rehberlik edebilme gayesiyle durmaksızın çalışıyoruz. Kıymetli Meslektaşlarım, Gerekli tüm tedbirleri yerine getirerek 2021-2022 eğitim-öğretim yılının ilk dönemini tamamen yüz yüze eğitim ile sona erdirdik. Bu sürecin kahramanları siz fedakâr ve çalışkan meslektaşlarıma bu vesileyle bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Sakarya’da eğitim çarkı coşkuyla dönüyorsa yaklaşık 14 bin öğretmenimizin gayretleri sayesindedir. Yarıyıl tatilinde gelişim sürecine katkı sağlamak isteyen öğretmenlerimiz için Öğretmen Bilişim Ağı (ÖBA) www.oba.gov.tr adresi üzerinden iklim değişikliğinden dijital becerileri geliştirme çalışmalarına kadar pek çok konuda uzaktan hizmet içi eğitim faaliyeti düzenleneceğini hatırlatmak isterim. Değerli Veliler, Bir başarıdan söz ediliyorsa mutlaka bir ekip çalışması var demektir. Evlatlarını bizlere emanet eden, her zaman destek olan ve aile kavramını okula taşıyarak gücümüze güç katan velilerimize teşekkür ederim. Çocuklarımızın, tatillerini de en verimli şekilde geçirmeleri için her türlü imkân ve desteği sunacağınızdan eminim.

Bu duygularla, ilimizdeki yaklaşık 200 bin öğrencimize birinci dönem karne gününden sağlıklı günler, iyi tatiller diliyorum.

21 Oca 2022 - 18:27 - Gündem

Mahreç  Canan Güzeldere


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.