Baro’dan Cumhuriyet Mesajı

Sakarya Barosu Başkanı Av. Abdurrahim Burak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97. Yıl dönümü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

MUTLULUK VE ONURLA KUTLUYORUZ

Başkan Burak yayınladığı mesajda,

“Cumhuriyet, vatan için canından olmayı göze alanların, kadınıyla erkeğiyle, tüm yüreklerin ve bağımsızlık yolunda kenetlenmiş ellerin mücadele tarihidir. Sakarya Barosu olarak, büyük zorluklarla elde ettiğimiz Cumhuriyetimizin 97. yılını büyük bir mutluluk ve onurla kutluyoruz. Cumhuriyetin kazanımlarına sahip çıkmak ve bu değerleri kazanmak için verilen mücadeleyi iyi öğrenmek ve gelecek nesillere taşımak hepimizin en temel görevidir. Cumhuriyet Bayramı coşkusu da bu değerler etrafında bütünleşerek yaşanmalı ve yaşatılmalıdır. Aynı zamanda bayramlarımız ülkemizin bütünlüğünün, toplumumuzun birlikteliğinin coşkuyla kutlandığı ve bu vatan uğruna canlarını, gözlerini kırpmadan feda eden aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin bir kez daha minnetle yâd edildiği maneviyatı bol olan günlerimizdir” dedi.

ÇALIŞMAYI SÜRDÜRECEĞİZ

Başkan Burak mesajına şu sözlerle devam etti,

“Şanlı tarihi dünyada eşi ve benzeri görülmemiş sayısız zaferlerle dolu olan aziz Türk Milleti, Kurtuluş Savaşı mücadelesi sonunda Cumhuriyeti kurarak adeta tarihi yeniden yazmıştır. Bu büyük mücadele karşısında bizler de 97. yıl dönümüne ulaştığımız Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet payidar kılmak için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz. Bu duygularla, Cumhuriyet Bayramımızın 97. yıl dönümünü kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, bağımsız bir vatan toprağında nefes almamızı borçlu olduğumuz tüm kahraman şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.”

28 Eki 2020 - 12:26 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.