SUBÜ’den Öğrencilere Kişilik Testi Uygulaması

SUBÜ Kariyer Merkezi tarafından Geyve MYO öğrencilerine yönelik bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda öğrencilerin merkez tarafından gerçekleştirilen kişilik testi ile kendilerini keşfedebilecekleri belirtildi.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Kariyer Planlama ve İnsan Kaynakları Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARMER) tarafından Geyve Meslek Yüksekokulu’nda öğrencilere yönelik bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Merkez Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Seda Gökdemir Ekici tarafından ‘Yetenek Kapısı’ ve kişilik testi uygulaması hakkında bilgilerinde paylaşıldığı toplantıda Geyve MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi İbrahim Taha Dursun da yer aldı. Toplantı sonunda Ekici’ye teşekkür belgesi takdim edildi.

İŞVERENLER SİZİ BULSUN

KARMER’in Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi ile eşgüdümlü bir şekilde çalıştığı bilgisini paylaşan Müdür Dr. Öğr. Üyesi Seda Gökdemir Ekici, “Öğrencilerimize mutlaka Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin geliştirdiği https://yetenekkapisi.org portalına kayıt olmalarını öneriyoruz. Bu portal hem kendi alanınıza uygun staj imkânı bulma noktasında hem de mezun olduktan sonra uygun iş bulma noktasında size önemli avantajlar sağlayacak. Buradaki bilgilerini güncel tutar, bu online platformdaki özgeçmişinize özen gösterirseniz işverenler de sizi bularak iş teklifinde bulunacaklardır” diye konuştu.

KİŞİLİK TESTİ REHBER OLABİLİR

Öğrenciler için kapsamlı bir kişilik testi uygulamaları olduğunu kaydeden Ekici, “Bizlere merkezimizin e-mail adresi [email protected] üzerinden kişilik testine katılmak istediğini belirten öğrencilerimizle önce teste katılım linkini paylaşıyor, testi tamamlamalarının ardından öne çıkan özelliklerinin hangileri olduğunu görmelerini sağlıyoruz. Bu test kişisel kariyer planlamasında sizlere rehberlik edecek ve iş hayatında hangi pozisyonlarda başarılı olabileceğinize dair ipuçları verebilecek bir test” ifadelerini kullandı.

05 Kas 2021 - 11:48 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.