Sokağa Çıkma İznini Tavuklarıyla Geçiriyor

Koronavirüs tedbirlerince belirli saatlerde sokağa çıkabilen 73 yaşındaki vatandaş, sokağa çıkma izninin olduğu tüm zamanları tavukları ile geçirmeyi tercih ediyor.

İZNİNDE TAVUKLARIYLA

Koronavirüs tedbirlerince belirli saatlerde sokağa çıkabilen 73 yaşındaki vatandaş, sokağa çıkma izninin olduğu tüm zamanları tavukları ile geçirmeyi tercih ediyor. İbrahim Mutluoğlu, Sakarya’nın Hendek ilçesinde gözü gibi baktığı tavukları ile beraber yaşıyor.

ONLARA ZARAR GELMESİN

Virüs sürecini tavukları ile geçiren Mutluoğlu, “Pandemi döneminde burada böyle vakit geçiriyorum. Bize verilen belirli saatlerde sokağa çıkma iznimi tavuklarımla geçiriyorum. Çünkü daha önceki zamanlarda köpeklerin saldırısına uğruyorlardı bende bu dönemde sokağa çıkmak yerine onlara göz kulak oluyorum zarar gelmesini önlemeye çalışıyorum” dedi.

24 Ara 2020 - 13:38 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.