Sevgi ve Merhamet Timleri Sahaya İndi

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Sakarya Gençlik Merkezleri Gönüllülük Kulübü, Sevgi ve Merhamet timi gönüllü gençleri, Gençlik Liderleri ile birlikte gönüllülük faaliyetlerine devam ediyor.

WEFA Uluslararası İnsani Yardım Organizasyonu 2006 yılından bu yana dünyanın neresinde olursa olsun din, dil, ırk ve mezhep ayırt etmeksizin felakete uğramış, sıkıntıya düşmüş, savaş veya doğal afetler nedeniyle mağdur olmuş, yoksulluk içinde kalmış tüm ihtiyaç sahiplerine insani yardım ulaştırmak amacıyla çalışmakta.

Herhangi bir politik faaliyeti olmayan, bağımsız bir şekilde yardım faaliyetlerine devam eden WEFA, yardım organizasyonları ve gönüllü faaliyetleri ile hayırseverler ve bağışçılar arasında gönül bağı oluşturmakta.

Bu kapsamda Sakarya’da faaliyetlerine devam eden WEFA Derneği ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmak üzere kurban eti dağıtımlarını Sakarya Gençlik Merkezleri Gönüllülük Kulübü, Sevgi ve Merhamet timi gönüllü gençleri, Gençlik Liderleri ile birlikte gerçekleştirmekte.

Sakarya Gençlik Hizmetleri Müdürü Yavuz Çangır “Uluslararası İnsani Yardım Organizasyonu olan WEFA derneği ile birlikte ortaklaşa yürütmüş olduğumuz yardım faaliyetimizde gönüllü gençlerimiz ve liderlerimiz ile birlikte çalmadık kapı bırakmıyoruz. Bu organizasyonda bizlere destek veren ve yanımızda olan WEFA derneğine, gönüllü gençlerimize ve liderlerimize teşekkür ediyorum” açıklamalarını yaptı.

29 Tem 2021 - 11:51 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.