Serdivan’da Tüm Tedbirler Alındı

Tüm yurdu etkisi altına alan soğuk hava dalgası Sakarya’da da etkisini göstermeye başladı. Bu gece başlaması beklenen kar yağışının önümüzdeki günlerde devam etmesi bekleniyor.

Serdivan Belediyesi de soğuk ve hava ve kar yağışı uyarılarıyla ilgili tüm hazırlıklarını yaptı. Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, hazırlıklarla ilgili yaptığı açıklamada: “Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün bölgemiz için vermiş olduğu soğuk hava ve kar yağışı uyarısı ile birlikte Serdivan Belediyesi olarak bizler de her türlü tedbiri aldık. Yoğun kar yağışı neticesinde, ana arterler başta olmak üzere, ulaşım ağı açısından önem arz eden yollarımıza yönelik planlama ve koordinasyon, teknik ekiplerimiz tarafından hazırlandı. 7/24 görevimizin başındayız.” dedi.

Vatandaşların tüm talep ve şikayetlerini 4445450 çağrı merkezine 7/24 iletebilecekleri aktarıldı.

16 Oca 2022 - 09:59 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.