Serdivan Gençlik Merkezi’nden Taraklı Buluşması

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Serdivan Gençlik Merkezi Sakarya’da öğrenim gören üniversite öğrencilerine, "Sakin şehirler" üyesi olan Sakarya'nın Taraklı ilçesi ve Karagöl Yaylası’na, gezi düzenledi.

Öğrenciler Taraklı’ da tarihi İpek Yolu üzerindeki Hacı Atıf Hanı, Fenerli Konağı, Osmanlı ahşap mimarisinin özgün örnekleri ile bozulmamış tarihi dokusu ve tarihi konakları görme imkanı buldu. İlçeye özgü el sanatlarını da inceleyen öğrenciler , yöreye özgü yemeklerin tadına baktı, Taraklı Gençlik Merkezinde bulunan genç ofis gezerek Has oda da sohbet etti.

KARAGÖL YAYLASI

Taraklı Gezisi sonrasında 1150 rakımlı Karagöl Yaylası'na çıkan öğrenciler doğa da temiz havanın keyfini çıkartırken, Gençlik merkezi liderleri ve gönüllü gençleri ile çevre temizliği de yapmayı ihmal etmedi

23 Eyl 2021 - 10:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.