Sakaryaspor’dan SATSO’ya Rest

Yeşil siyahlı kulüp, aldığı karar ile SATSO yönetimine rest çekti.

NE OLMUŞTU?

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Başkanı Akgün Altuğ, yaptığı basın açıklamasında, yeni sezonda Sakaryaspor’ destek olmayacaklarını “Artık bıktık” sözleriyle duyurmuştu. Bu sözlerin üzerine yeşil siyahlı kulüp aldığı karar ile SATSO’ya rest çekti.

SATSO’NUN LOCASI BOŞALTILDI

Yeşil siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, “Değerli taraftarlarımıza ve kamuoyuna; SATSO Başkanı Sn. Akgün Altuğ, 23 Haziran 2021 tarihinde yapmış olduğu basın açıklamasında Sakaryaspor kulübü için; ‘Artık bıktık bir daha destek olmayacağız.’’ görüşünü kamuoyuna aktarmıştı. Sakaryaspor yönetim kurulu olarak yapmış olduğumuz toplantıda SATSO’nun kullanmış olduğu locanın boşaltılması kararını almış ve kendilerine tebliğ etmiş bulunmaktayız” dedi.

HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

Kulüp kimliğine zarar verecek her türlü davranışın karşısında olduklarını belirten Sakaryaspor, “Sakaryaspor bu şehrin en büyük markası ve en büyük sivil toplum örgütüdür. Kulübümüzün kimliğine zarar verecek her türlü davranışın karşısında olacağımızı buradan tüm Sakarya halkına tekrar hatırlatmak isteriz. BIKMADAN ve yılmadan Sakaryasporumuzun hak ettiği üst lige çıkması için gece gündüz çalışıyor ve gayret gösteriyoruz. İnşallah bu sene hedefimiz olan şampiyonluğu Sakaryaspor camiasına armağan edeceğiz. Yeşil Siyah Saygılarımızla” ifadelerini kullandı.

28 Ağu 2021 - 13:09 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.