SEDAŞlı Çocuklar Sürdürülebilir Geleceği konuştu

23 Nisan’da SEDAŞ tarafından düzenlenen“ Sürdürülebilir Gelecek” başlıklı webinarda geleceğin mimarı çocuklarla Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları konuşuldu.

COVID-19 salgını nedeniyle 23 Nisan coşkusu dijital platformlara taşındı. Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Düzce’de 1,9 milyon aboneye enerji hizmeti sağlayan Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin (SEDAŞ) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenlediği webinarda; çocuklar Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarını ve geleceğin dünyasını konuştu.

ÇOCUKLARIN GELECEK HAYALLERİ

Yoksullukla Mücadele’den İklim Eylemi ’ne kadar birçok konunun yer aldığı webinar öncesinde araştırma yapan çocuklar; bilgileriyle hayal dünyalarını birleştirerek geleceğe yönelik eylem planlarını ve önerilerini dile getirdi. Duyarlılıklarıyla dikkat çeken çocuklar; gelecekte yaşanabilir bir dünya yaratmak için sürdürülebilirlik amaçlarının birer temsilcisi oldu. Çocukların gelişimini destekleyen webinar veliler tarafından da büyük ilgi gördü. Ebeveynler; pandemi kısıtlamasına rağmen 23 Nisan heyecanının evlerinde hissedilmesine vesile olan ve çocukların yeni bir bakış açısı kazanmasına yardımcı olan etkinlik için teşekkürlerini dile getirdiler.

25 Nis 2021 - 19:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.