SEDAŞ Dünya Temizlik Günü’nde Farkındalık İçin Sahada

20’si çocuk 60 kişiden oluşan SEDAŞ gönüllüleri ekibi, pazar günü Derince Harikalar Diyarı’nda çevre temizliği yaptı.

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), dünyada meydana gelen çevresel kirliliğin bireysel ve kitlesel çabalarla önlenmesine yönelik dikkat çekmek için “Daha Temiz Bir Dünya Senin Elinde” mottosuyla sahaya çıktı. SEDAŞ çalışanları ve ailelerinden oluşan 60 kişilik gönüllü ekibi ile Dünya Temizlik Günü’nde Derince Harikalar Diyarı’nda çevre temizliği yaptı.

Global Compact imzacı şirketlerinden biri olan SEDAŞ, çevresel sorumluluğu artıracak her türlü faaliyete ve oluşuma destek verme amacı ile Dünya Temizlik Günü’nde farkındalık yaratmayı hedefleyen bir çalışmaya imza attı.

Her yıl SEDAŞ gönülleri tarafından geleneksel hale getirilen etkinlik bu sene Kocaeli İli, Derince İlçesi, Harikalar Diyarı sahilinde gerçekleşti. Piknik alanında bir araya gelen katılımcılar, yürüyerek yerlere ve ağaçlık alanların arasına atılmış çöp ve atık maddeleri topladı. SEDAŞ çalışanları ve ailelerinden oluşan çevre gönüllüleri, etkinlik boyunca yüzlerce kilo çöp ve atık topladı. Etkinlik açık havada sosyal mesafe, maske ve eldiven kullanım kurallarına uygun gerçekleştirildi.

SEDAŞ’tan konuyla ilgili yapılan açıklamada; yaşanabilir bir dünya için doğaya karşı sorumluluğumuzun arttığı vurgulanırken, sürdürülebilir bir gelecek için farkındalık çağrısı yapıldı.

20 Eyl 2021 - 16:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.