SATUMED İlk Genel Kurulu Yapıldı.

Sakarya Turizm Mezunları ve Mensupları ( SATUMED) derneği ilk genel kurulu 16 eylül 2021 tarihinde 58 resmi üye içerisinden 40 resmi üye katılımı ile Dernek Başkanı Gülazem Berk önderliğinde gerçekleşti.

Katılımcılar; Sakarya Turizm İşletmeciliği Fakültesi Dekanı Oğuz Türkay, fakülte değerli hocaları ve bölgedeki otellerin üst düzey yöneticileri ve mezun üyelerden oluşmaktadır. Gülazem Berk, “Bu bağlamda bizi ilk genel kurulumuzda yalnız bırakmayan tüm üyelere ve ayrıca ilk genel kurulumuza ev sahipliği yapan NG Enjoy otel yönetimine ve değerli Genel Müdürü Tezcan Özdemir’e teşekkürü bir borç biliriz. Derneğimizin Kuruluş hedeflerinden ilki olan bölge turizmine ve fakültemizden mezun arkadaşlarımıza fayda sağlamak adına bir araya gelerek işbirliği yapmak ilk genel kurulumuzda ki üye portföyümüzde yansımaktadır. Bu anlamda çok mutluluk duymak ile birlikte Bundan sonraki süreçlerde özellikle mezun arkadaşlarımız başta olmak üzere bölgemizde ki tüm turizm paydaşlarımızın desteğine daha fazla ihtiyaç duymaktayız.” dedi.

29 Eyl 2021 - 17:49 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.