SATSO’dan KVKK Eğitimi

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, iş dünyasını yakından ilgilendiren yasal düzenlemeler hakkında online seminerler ile üyelerini bilgilendirmeyi ve destek olmayı sürdürüyor.

GÜNDEM 16.10.2020, 14:20 Merve Can
SATSO’dan KVKK Eğitimi

Bu doğrultuda Odamız ve Sakarya Üniversitesi işbirliğinde, SAÜ Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Milletlerarası Kamu Hukuku Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Sezercan Bektaş’ın sunumuyla “Kişisel Verilerin Korunması” konulu online seminer gerçekleştirildi.

KİŞİSEL VERİ KAVRAMI GÜN GEÇTİKÇE ÖNEM KAZANIYOR

Kişisel veri kavramının gün geçtikçe önem kazandığını vurgulayan DR. Sezercan Bektaş,

“Kişisel veri kavramı gün geçtikçe daha da önem kazanıyor. Kişisel verilerin değeri, gizliliği kanunlar çerçevesinde koruma altına alınmaya devam ediyor. Kişisel verilerin alan, saklayan, kullananların dışında bu verilerin sahipleri de çeşitli hak ve sorumluluklara sahiplerdir. Veriyi kaydetme, depolama, muhafaza etme, değiştirme, yeniden düzenleme, açıklanma, aktarılma, paylaşma gibi etmenler verilerin işlenmesi olarak geçmektedir” dedi.

TÜM DÜNYADA UYGULANMAKTA

Bektaş konuşmasına şu sözlerle devam etti,

“6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu, kişisel verilerin hukuka ve dürüstlük ilkesine uygun bir şekilde işlenmesine imkan getirmiştir. Ticarileştirmeye ve kötüye kullanılmaya oldukça müsait olan kişisel veriler konusunda önemli hususlar var. Veri işleme, saklama konularında ihlallere de ağır yaptırımlar tüm dünyada uygulanmaktadır.”

Yorumlar (0)
banner3
banner1
11°
açık
Namaz Vakti 22 Ekim 2020
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Puan Durumu
Takımlar O P
1. TURGUTLUSPOR 5 15
2. SERİK BELEDİYESPOR 5 11
3. KARACABEY BELEDİYE SPOR A.Ş. 5 10
4. ELAZIĞSPOR 5 10
5. EYÜPSPOR 5 10
6. KIRKLARELİSPOR 5 9
7. TARSUS İDMAN YURDU 6 9
8. MAMAK FK 5 8
9. VAN SPOR FUTBOL KULÜBÜ 5 8
10. ETİMESGUT BELEDİYESPOR 5 7
11. KIRŞEHİR BELEDİYE SPOR 5 7
12. PENDİKSPOR 5 6
13. SAKARYASPOR A.Ş. 5 6
14. BAYBURT ÖZEL İDARE SPOR 4 6
15. PAZARSPOR 5 6
16. BODRUMSPOR A.Ş. 5 3
17. KARATAY TERMAL 1922 KONYASPOR 5 3
18. SİVAS BELEDİYE SPOR 4 2
19. GMG KASTAMONUSPOR 6 2
20. KARDEMİR KARABÜKSPOR 5 0
Takımlar O P
1. Alanyaspor 5 13
2. Fenerbahçe 5 11
3. Karagümrük 5 8
4. Antalyaspor 5 8
5. Erzurumspor 4 7
6. Galatasaray 5 7
7. Sivasspor 4 7
8. Kasımpaşa 5 7
9. Hatayspor 4 7
10. Göztepe 5 6
11. Konyaspor 4 6
12. Kayserispor 5 6
13. Çaykur Rizespor 5 5
14. Trabzonspor 5 5
15. Malatyaspor 5 5
16. Denizlispor 5 5
17. Gaziantep FK 5 4
18. Beşiktaş 4 4
19. Gençlerbirliği 4 4
20. Başakşehir 5 4
21. Ankaragücü 4 1
Takımlar O P
1. İstanbulspor 5 12
2. Tuzlaspor 5 11
3. Altay 5 10
4. Ankara Keçiörengücü 5 10
5. Adanaspor 5 9
6. Altınordu 5 9
7. Adana Demirspor 5 8
8. Samsunspor 5 8
9. Giresunspor 5 8
10. Bursaspor 5 7
11. Balıkesirspor 5 6
12. Akhisar Bld.Spor 5 5
13. Bandırmaspor 5 5
14. Ümraniye 5 4
15. Ankaraspor 5 4
16. Eskişehirspor 5 3
17. Menemen Belediyespor 5 2
18. Boluspor 5 1
Takımlar O P
1. Everton 5 13
2. Aston Villa 4 12
3. Liverpool 5 10
4. Leicester City 5 9
5. Arsenal 5 9
6. Wolverhampton 5 9
7. Tottenham 5 8
8. Chelsea 5 8
9. West Ham 5 7
10. Leeds United 5 7
11. Man City 4 7
12. Southampton 5 7
13. Newcastle 5 7
14. Crystal Palace 5 7
15. M. United 4 6
16. Brighton 5 4
17. West Bromwich 5 2
18. Burnley 4 1
19. Sheffield United 5 1
20. Fulham 5 1
Takımlar O P
1. Real Sociedad 6 11
2. Villarreal 6 11
3. Real Madrid 5 10
4. Getafe 5 10
5. Cádiz 6 10
6. Granada 5 10
7. Real Betis 6 9
8. Atletico Madrid 4 8
9. Barcelona 4 7
10. Sevilla 4 7
11. Osasuna 5 7
12. Elche 4 7
13. Valencia 6 7
14. Athletic Bilbao 5 6
15. Eibar 6 5
16. Huesca 6 5
17. Celta de Vigo 6 5
18. Deportivo Alaves 6 4
19. Real Valladolid 6 3
20. Levante 5 3