SATSO Meclisi’nin Konuğu Vali Kaldırım

SATSO Ağustos ayı Olağan Meclis Toplantısı meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşti. Gerçekleşen toplantının konuğu Vali Kaldırım oldu.

Muhammet Fışkın
Muhammet Fışkın Tüm Haberleri
SATSO Meclisi’nin Konuğu Vali Kaldırım
SATSO Meclisi’nin Konuğu Vali Kaldırım
+8
Haber albümü için resme tıklayın

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı Başkan Akgün Altuğ ve meclis üyelerinin katılımıyla online düzenlendi. Toplantının onur konuğu Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım oldu.

AYKIRI SES ÇOK

Toplantıda meclis üyelerinin sorularını dinleyen Vali Kaldırım,

“Sakarya büyük bir hazinedir. Şehri hazinenin üzerinde oturduğuna inandırmalıyız. Bunca varlık, potansiyel içinde şehir ortak dili konuşamıyor. Ortak akılla şehrimizin vizyonunu, projelerini oturup değerlendirmeliyiz ama aykırı sesler çok çıkıyor. Bu şehrin vizyon sorunu var” ifadelerini kullandı.

SORUNLARI ÖTELEMEM

Çözüm odaklı ve hizmet odaklı çalıştıklarını belirten Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım,

“Sorunları öteleyen, başımız belaya girmesin şeklinde tutum sergileyen bir birey değilim, olmam da. Hürriyet mahallesiyle ilgili çevre bakanlığına kadar gittim. Vatandaşın istediği gibi konuyu kapattık. İş çözmek için odaklanırım. Kaç sene görevde kalırım orası bizim elimizde değil. Ben şehri gördüm potansiyelini beğendim. İnşallah gereken hizmetleri yapıp şehri daha da yukarılara taşırız. Rabbim bizlere güç versin” şeklinde konuştu.

26 Ağu 2020 - 15:50 - Gündem

Mahreç  Muhammet Fışkın


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.