SATSO'dan İl Emniyet Müdürlüğü'ne Yaka Kamerası Desteği

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, ilimiz asayişini sağlama adına operasyonların daha güvenli ve şeffaf olması amacıyla Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü’ne yaka kamerası desteği yapıldı.

SATSO Hizmet Binasında, Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Yönetim Başkan Yardımcısı Yüksel Avşar ile Yönetim Kurulu Üyeleri Doğan Çatalbaş, Hüseyin Ür ve Hayrettin Kovacıoğlu ev sahipliğinde gerçekleştirilen teslim etkinliğine Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya ile Asayişten Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı, İlçe Emniyet Müdürleri, Şube Müdürleri ve Asayiş Ekipleri iştirak etti. SATSO Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından takdim edilen yaka kameralarının; gece-gündüz görüşü, darbelere dayanıklı yapısı, hafıza kapasitesi yüksekliği, yüksek kalite çekim kalitesi özellikleriyle teşkilat görevlilerine kolaylık sağlaması amaçlandı. “Şehre Hizmet Sorumluluğumuz” Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, “Oda olarak şehrimize her alanda hizmet etme gayreti içerisinde çalışıyoruz. Emniyet Müdürlüğümüzün ihtiyacını karşılamak şehrimize hizmettir. Bu sorumluluk bilinci ile gereken desteği sunduk. Sakarya bir huzur coğrafyasıdır. Bu huzur, şehirde hâkim ve en büyük avantajımız da beşerî sermayemizdir. Şehirmizdeki huzur ve asayişin devamlılığı, imaj olarak ulusal anlamda da yansıması çok önemli. Bu konuda hepimize sorumluluk düşmekte. İlimizi hakettiği gibi tanıtmalıyız.” Başkan Altuğ, Emniyet Teşkilatına ilin asayiş ve düzenini sağlama konusunda gösterdikleri gayretten dolayı teşekkürlerini ileterek şunları dile getirdi: “Emniyet teşkilatımızın insanların huzuru ve güvenliği için gösterdiği gayret çok kıymetli. Bu anlamda biz de yetki ve sorumluluk alanımız dahilinde her zaman destek olmaya hazırız. Yaka kameralarının asayiş çalışmalarında, ekiplerimize fayda getirmesini temenni ediyoruz.” diye konuştu. “Huzur Adası Sakarya” İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, “SATSO sadece sanayi ve ticaret ile uğraşan değil şehrin her alanında kendini gösteren, güzel ve önemli işler yapan bir kuruluş. Her zaman bizlere verdikleri destek ve katkılardan dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Toplumun can ve mal güvenliği yoksa özgürlüğünün de bir kıymeti yoktur. Özgürlüğün ve güvenliğin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Sakarya’nın bir huzur adası olması için gece gündüz gayret sarf ediyoruz. Bugüne baktığımızda şehrimiz çok güvenli bir şehir. Teşkilat olarak bu şehre layık hizmeti vermek adına teknolojiyi hizmetlerimizde en üst düzeyde kullanmayı amaçlıyoruz. Biz şeffaf aynı zamanda halkın menfaatini, güvenliğini koruyan bir teşkilatız. Yaka kameraları ile daha şeffaf ve güvenli hizmet vereceğiz. Bu önemli destekleri ve şehre yönelik yaptıkları hizmetler için başkanımız öncülüğünde tüm Yönetim Kuruluna teşekkür ediyoruz.” dedi.

28 Oca 2022 - 14:57 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.