SASKİ’den Su Borçlarına Yapılandırma Fırsatı

SASKİ, Torba Yasa olarak bilinen 7256 sayılı kanun ile su borcu olan vatandaşlara borçlarını yapılandırma fırsatı sunuyor.

TAKSİT SEÇENEĞİ DE SUNULUYOR

Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), 7256 sayılı kanun ile su borcu olan vatandaşlara ödeme kolaylığı sunuyor. Avantajlı ödeme imkânları sayesinde su borcu olan vatandaşlar 31 Aralık 2020 tarihine kadar borçlarını ister peşin isterlerse taksitli bir şekilde ödeyebilecek. Konuyla ilgili SASKİ tarafından yapılan açıklamada,

“Vatandaşlarımıza ödeme kolaylığı sağlamak için avantajlı peşin ödemenin yanı sıra 6, 9, 12 ve 18 taksit imkânlarını da ödeme seçenekleri arasına ekledik. Aynı zamanda abonelerimiz SASKİ web sayfasından e-Devlet şifresi ile birlikte kuruma gelmeden de borcunu yapılandırabilir. Su borcu olan tüm vatandaşlarımızı 31 Aralık Perşembe gününe kadar bu fırsatı değerlendirmeye davet ediyoruz” ifadelerinde bulunuldu.

29 Ara 2020 - 15:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.