Sakarya'nın Yeni Müftüsü Belli Oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzası ile atama kararları Resmi Gazete’de yayınlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ım kararı ile birtakım atamalar gerçekleşti. İçerisinde ilimizi de ilgilendiren o kararlar Resmi Gazete’de yayınlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası ile Resmi Gazete yayınlanan kararlara göre Sakarya Müftülüğüne Hasan Başiş getirildi.

HASAN BAŞİŞ KİMDİR?

1958 yılında Sakarya’da doğdu. Yükseköğrenimine kadar Sakarya’da eğitim gören Başiş, üniversite için İstanbul’a gitmiştir. Görev hayatı başladığı günden bu yana Bursa, Kastamonu, Sakarya, Karabük, Muğla gibi bir çok ilde il ve ilçe müftülüğü görevlerinde bulunmuştur. Cumhurbaşkanı kararı ile son olarak 24 Nisan 2020’de Sakarya İl Müftüsü olarak atanan Başiş, evli ve üç çocuk babasıdır.

24 Nis 2020 - 10:36 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.