Sakaryalılar Dikkat, Gök Gürültülü Sağanak Yağışlar Geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Sakarya’nın da dahil olduğu Batı Karadeniz bölgesi için kuvvetli yağışların geleceğini duyurdu.

Canan Güzeldere
Canan Güzeldere Tüm Haberleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Batı Karadeniz Bölgesinde gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı. Sakarya’yı da kapsayan duyuruda, “ Yapılan son değerlendirmelere göre, yarın (Salı) sabah saatlerinden itibaren Batı Karadeniz’de görülecek olan gök gürültülü sağanak yağışların, Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Bartın illeri ile Kastamonu’nun kıyı, Bolu ve Karabük’ün kuzey ilçelerinde yerel kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım ve yağın anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” çağrısında bulundu.

20 Eyl 2021 - 15:48 - Gündem

Mahreç  Canan Güzeldere


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.