Sakarya’dan İBB’ye Balık Göndermesi

İstanbul'un kar yağışına teslim olduğu akşam büyükelçi ile bir balıkçıda yemek yerken görüntülenen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, tepkilerin odağında yer almıştı. Yaşanan bu olay sonrası Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya’da karla mücadelede yer alan ekiplere balık ikramında bulundu.

Video için play'e tıklayın

Ülkemizi etkisi altına alan kar yağışıyla mücadelede başta Sakarya olmak üzere birçok ilde başarılı çalışmalara imza atıldı. Bunun yanı sıra kar yağışına hazırlıksız yakalanan İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve bazı belediyeler ise vatandaşın tepkisiyle karşı karşıya kaldı. İstanbul'un kar yağışına teslim olduğu akşam büyükelçi ile bir balıkçıda yemek yerken görüntülenen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, tepkilerin odağında yer almıştı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, karla mücadelede vatandaşı mağdur etmeyerek başarılı işe imza atan personele balık ikram ederek İBB’ye gönderme yaptı.

27 Oca 2022 - 20:49 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.