Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya , 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Dolayısıyla Mesaj Yayımladı

Sakarya İl Emniyet Müdür Fatih Kaya, basın bayramını kutladı.

İl Emniyet Müdürü Kaya mesajında ; “Gerek ülkemizin gerekse Sakarya’mızın her alanda hedeflenen başarıya ulaşmasında ve bu başarının ülkemiz ve ilimize olumlu yönde yansımasına, basın mensupları kardeşlerimizin gösterdikleri duyarlılık ve bu konuda yaptıkları başarılı çalışmalar büyük katkı sağlamaktadır.Günümüzde hızla gelişen kitle iletişim araçları ile birlikte etkinliği her geçen gün artan yazılı, işitsel ve görsel basın kuruluşları, Sakarya’mız ve tüm dünyadaki gelişmeler hakkında bizi bilgilendirerek kamuoyu oluşturulması gibi birçok görev ve sorumluluk üstlenmektedir. Toplumsal gelişme ve bilinçlenmeye önemli katkılar sağlayan, üstlendikleri bu zor sorumluluğun bilinciyle görev yapan bütün basın çalışanlarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

24 Tem 2021 - 15:03 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.