Sakarya Ahde Vefa Grubu 67. Yılı Kutladı

Sakarya’nın Erenler ilçesinde bir iş yeri önünde bulunan ve kuvvetli rüzgarın etkisi ile sürüklenmeye başlayan çöp konteyneri, seyir halindeki otomobile çarptı.

Sakarya Ahde Vefa Grubu, Sakarya’nın il oluşunun 67’nci yıl dönümünü kutladı.

Sakarya Ahde Vefa Grubu tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

“Uzun yıllar Kocaeli'ye bağlı bir ilçe olan Adapazarı, TBMM'de 17 Haziran 1954 tarihinde kabul edilen yasa ile “Sakarya” adıyla vilayet haline gelmiştir. İlimizin kurulduğu günden bugüne kadar göreve gelen valilerimize, belediye başkanlarımıza, milletvekillerimize, yöneticilerimize, ticaret erbaplarımıza, esnaflarımıza ve eşraflarımıza minnet borçluyuz. Bu vesile ile ilimizin kurulmasında emeği geçen ve bugün aramızda olmayanlara Allah’tan rahmet diliyoruz.

Adapazarı adıyla hafızalara yer edinen ilimizde esnaf ve sanatkar ağırlık bir şehir olarak bilinmektedir. Halen günümüzdeki bazı mahallelerimiz ve semtlerimizin meslek adlarıyla anılmaktadır. Bugün 67 yaşına giren şehrimizde bizlerde heyecanımızı diri tutarak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek, tarihimize ve kültürel zenginliğimize sahip çıkarak geleceğe emin adımlarla yürüyeceğiz.

Ülkemizin cennet köşesi olan şehrimizin sanayide, tarımda, turizmde, ticarette, kültürde, eğitimde ve kısaca her alanda daha da ileriye gitmesi için Sakaryalılar olarak özveriyle çalışmaya, üretmeye ve katkı sunmaya devam edeceğiz. Sakarya’mızın İl oluşunun 67. yıldönümü kutlu olsun!”

01 Ara 2021 - 12:03 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.