Sağlıklı ve Güvenli Yolculuk İçin Büyükşehir Denetimlerini Sürdürüyor

Büyükşehir Belediyesi ulaşımda güvenlik ve koronavirüs önlemleri kapsamında gerçekleştirdiği denetimlerini şehrin genelinde sürdürüyor. Vatandaşların güvenle ve sağlıkla yolculuk yapabilmesi için gerçekleştirilen denetimlerde toplu taşıma araçları tek tek durdurularak kontrolleri sağlandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi vatandaşların ulaşımda sağlıkla, konforla ve güvenle yolculuk yapabilmeleri için rutin olarak gerçekleştirdiği denetim çalışmalarına devam ediyor. Gerçekleştirilen denetimlerde tek tek durdurulan toplu taşıma araçlarında koronavirüs önlemlerinin yanı sıra kapasiteden fazla yolcu, güzergâh ihlali ve hareket saatlerinin kontrolleri yapıldı. Şehrin muhtelif noktalarında gerçekleştirilen denetimlerle ilgili Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın sağlıkla ve güvenle yolculuk yapabilmeleri için denetimlerimizi sıklıkla gerçekleştiriyoruz. Her vatandaşımızın canı bizim için çok kıymetli. Bu yüzden trafik kurallarının ve koronavirüs önlemlerinin ihlaline müsaade etmiyoruz. Ulaşımda sağlıkla ve güvenle yolculuk için sıklıkla gerçekleştirdiğimiz denetimlerimiz devam edecektir” ifadeleri kullanıldı.

11 Haz 2021 - 12:10 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.