KPSS Sınavına Giriş Yerleri Açıklandı

2021 KPSS'nin ilk oturumu olan A Grubu ve Öğretmenlik (GENEL YETENEK-GENEL KÜLTÜR, EĞİTİM BİLİMLERİ) sınava giriş belgeleri erişime açıldı.

2021 KPSS'nin ilk oturumu olan A Grubu ve Öğretmenlik (GENEL YETENEK-GENEL KÜLTÜR, EĞİTİM BİLİMLERİ) sınavı 1 Ağustos'ta gerçekleşecek.

KPSS Lisans sınavları 1'er hafta arayla yapılacak. İlk sınav ise 1 Ağustos'ta gerçekleşecek. ÖSYM sınavlarının sınav giriş belgeleri genellikle sınava 10 gün kala açıklanıyordu.

Bu nedenle "KPSS sınav yerleri ne zaman açıklanacak?" sorusu soruluyordu ki ÖSYM müjdeli haberi az önce duyurdu.

ÖSYM Başkanı Aygün: '1 Ağustos 2021 tarihinde uygulayacağımız 2021-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri) Sınava Giriş Belgeleri adaylarımızın erişimine açılmıştır.' ifadelerini kullandı.

Aşağıdaki linkten sınav yerlerini öğrenebilirsiniz.

https://www.osym.gov.tr/

26 Tem 2021 - 10:53 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.