Plajlar Sezona Hazırlanıyor

Büyükşehir Belediyesi Karasu Sahil Park plajında çalışmalara başladı.

Büyükşehir Belediyesi Karasu Sahil Park plajında çalışmalara başladı. Yaz mevsimine girilmesi ile birlikte Karasu Sahil Park’taki kum tesfiye çalışmaları da başladı. Normalleşme sürecine girilmesi ile birlikte koornavirüs tedbirleri kapsamında düzenlenecek olan Karasu Sahil Park için çalışmalar başlatıldı.

MAVİ BAYRAK DALGALANMAYA DEVAM EDECEK

Konuya ilişkin Büyükşehir’den yapılan açıklamada,

“Şehrimizde Karasu Sahil Park ve 32 Evler Plajı olmak üzere 2 plajımız için 2020 yılı Mavi Bayrak başvurusunu gerçekleştirdik. Mavi Bayrak; gerekli standartları taşıyan nitelikli plaj, marina ve yatlara verilen uluslararası bir çevre ödülüdür. Temiz, bakımlı, donanımlı, güvenli ve dolayısıyla uygar bir çevrenin sembolüdür. Plajlar için özünde temiz deniz suyu sonrasında da çevre eğitimi ve bilgilendirmeye önem veren, gerekli donanıma sahip iyi bir çevre yönetimini temsil etmektedir. Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimiz turizm imkânlarını temiz ve çevreci bir anlayışla geliştirmeye devam edecek, Mavi Bayraklı plajların sayısını gelecek yıllarda daha da arttırmak için gerekli adımları atmayı sürdüreceğiz” ifadelerine yer verildi.

04 Haz 2020 - 20:47 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.