O Otoyol Sessizliğe Büründü

Türkiye’nin en önemli geçiş güzergâhlarından olan ve Ankara-İstanbul arasında köprü görevi gören Anadolu TEM Otoyolu’nda yaşanan yoğunluk, kısıtlamalarda yerini sakinliğe bıraktı. Genelde yoğunluğun yaşandığı Sakarya geçişinde, kısıtlama günlerinde boş kalan otoyol havadan da görüntülendi.

Ankara-İstanbul arasındaki en önemli geçiş güzergâhlarından olan Anadolu TEM Otoyolunda kısıtlama günlerinde sessizlik hâkim. Genelde yoğunluğun yaşandığı ve uzun araç kuyrukları ile gündeme gelen otoyolun Sakarya geçişi kısıtlama günlerinde yerini sakinliğe bıraktı. Bayram öncesi ve sonrası adeta kilitlenen trafik görüntüleri ile akıllarda yer eden ve kısıtlama günlerinde âdeta bomboş kalan TEM Otoyolu havadan da görüntülendi.

ARAÇ TRAFİĞİ YOK

Öte yandan, otoyolu kısıtlama günlerinde çoğunlukla otobüsler başta olmak üzere; yük taşımak için yola çıkan kamyon, kamyonet ve tırların kullandığı görüldü. Havadan da görüntülenen otoyolda araç trafiği neredeyse yok denecek kadar aza indi.

20 Ara 2020 - 13:29 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.