O Asker Nöbette İntihar Etmiş

Sakarya Caddesi olmak üzere bazı ilçelerde ayaklanarak sokağa inen yüzlerce roman vatandaşının iddia ettiği olaya MSB’den açıklama geldi. Bakanlık, söz konusu askerin nöbet esnasında intihar ettiği ve tahkikatın başladığı belirtildi.

Video için play'e tıklayın

NE OLMUŞTU?

Başta Sakarya Caddesi olmak üzere Geyve ve birçok ilde roman vatandaşlar sokağa inerek eylem başlatmıştı. Aralarından bir asker gencin askeriyede mobing sonucu öldüğünü iddia eden romanlar emniyet güçlerinin evlerinize gidin konu araştırılıyor çağrısı sonrası dağılmıştı.

NÖBETTE İNTİHAR ETMİŞ

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından konu hakkında yapılan açıklamada,

“Basında, 1’inci Komando Tugayı Komutanlığında görev yapan Piyade Er Caner Sarmaşık’ın ölümünün intihar değil, şüpheli bir ölüm olduğu yönünde haberler yer almaktadır. İlk bilgiler kapsamında P.Er Caner Sarmaşık’ın 29 Nisan 2021 tarihinde nöbette iken intihar ettiği tespit edilmiştir. Her olayda olduğu gibi olayla ilgili Adli ve İdari tahkikat başlatılmıştır. Tahkikat sonuçlanınca kamuoyu ile paylaşılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

04 May 2021 - 13:03 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.