“Nice 100 Yıllarda Aynı Coşkuyla Kutlanmasını Dilerim”

MÜSİAD Sakarya Başkanı İsmail Filizfidanoğlu, Adapazarı’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılını yayımladığı bir mesajla kutladı.

MÜSİAD Sakarya Başkanı İsmail Filizfidanoğlu, Adapazarı’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılını yayımladığı bir mesajla kutladı. Filizfidanoğlu mesajında şu ifadeleri kullandı;

“İstiklal Mücadelesi, hem şehrimizin hem de bu vesileyle tüm ülkemizin birliğini, bütünlüğünü ve bağımsızlığını koruma adına dedelerimizin ve ninelerimiz düşmanın bütün hile ve alçaklıklarına göğüslerini siper ettiği bir mücadeledir. Bu sebeple hepimiz için yeri ve önemi çok ayrıdır. Böyle kahraman bir anlayışla 7’den 70’e herkesin tek yürek olarak birlikte düşmanı çekilmeye ve kaçmaya zorlaması hem takdire şayandır, hem de bizler adına unutulmaması gereken, bu vatanın nasıl korunduğunu çocuklarımıza ve torunlarımıza aktarmamız gereken elzem bir hadisedir. Kadim medeniyetimizin mirası üzerine kurulan Cumhuriyetimizi korumak, yaşatmak ve her daim daha ileriye taşımak bizlerin görevidir. Bu kutsal görev üzerine MÜSİAD çatısı altında birleşip, tıpkı Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi tek yürek olma arzusuyla Yüksek Ahlak, Yüksek Teknoloji ilkesinde yolumuza büyüyerek, güçlenerek ve gelişerek devam ediyoruz. En büyük arzumuz geçmişimizi, köklerimizi ve bizi biz yapan değerleri unutmamaktır. Bugün 100. Yılını kutladığımız Adapazarı’mızın Kurtuluşunun nice 100 yıllarda aynı ehemmiyet ve coşkuyla kutlanmasını Rabbimden dilerim.”

21 Haz 2021 - 11:18 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.