MÜSİAD’dan Genel Kurul Daveti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şubesi 19. Olağan Genel Kurulu Toplantısını Pazartesi saat: 15.00’da MÜSİAD Sakarya hizmet binasında gerçekleştirecek

Muhammet Fışkın
Muhammet Fışkın Tüm Haberleri

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şubesi 19. Olağan Genel Kurulu Toplantısını Pazartesi saat: 15.00’da MÜSİAD Sakarya hizmet binasında gerçekleştirecek. Konuyla ilgili açıklama yapan MÜSİAD Sakarya Başkanı İsmail Filizfidanoğlu; “MÜSİAD, bu ülkenin yapısına, kültürüne ve dokusuna uyan; azimli, kararlı ve çalışkan bir iş adamları derneğidir. Bizler ilimizin ve ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel yönden kalkınması için var gücümüzle çalışıyoruz ve nu doğrultuda çalışmalarımıza yön vermekteyiz. Bizler adına bayram havasında olan genel kurulumuzun hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’tan temenni ediyorum.” cümlelerine yer verdi. 28 Haziran 2021 Pazartesi günü MÜSİAD Sakarya hizmet binasında gerçekleşecek MÜSİAD Sakarya Şubesi 19. Olağan Genel Kuruluna MÜSİAD üyelerinin yanı sıra ilimizin protokolünün, iş dünyasının ve MÜSİAD dostlarının katılımı bekleniyor.

27 Haz 2021 - 17:33 - Gündem

Mahreç  Muhammet Fışkın


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.