MÜSİAD’dan Ankara Ziyareti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Merkezi ve Sakarya, Kayseri, Bursa, Konya Şubesi, Ankara’daki birçok bakanlıkla bir araya geldi. Toplantıların konuları arasında Sakarya şehri ve ekonomisi yer aldı.

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, MÜSİAD Sakarya Başkanı İsmail Filizfidanoğlu, MÜSİAD Ankara Başkanı Hasan Fehmi Yılmaz, MÜSİAD Bursa Başkanı Nihat Alpay ve MÜSİAD Kayseri Başkanı Mehmet Kütahneci Adalet, Aile ve Sosyal Hizmetler, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Sağlık ile Çevre ve Şehircilik Bakanlıklarını ziyaret etti.

Ziyaretlerin akabinde düşüncelerini belirten İsmail Filizfidanoğlu; “MÜSİAD olarak her zaman ülkemize ve şehrimize ne katabiliriz gayesi içerisinde hareket ediyoruz. Gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretlerde Adalet Bakanımız Abdülhamit Gül, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Derya Yanık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Vedat Bilgin, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez, Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca ile Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’u ziyaret ettik.

Bu ziyaretlere katılan Genel Başkanımız Mahmut Asmalı önderliğinde Şube Başkanlarımız ile birlikte biz de şehrimizdeki çalışmalarımızdan ve projelerimizden bahsettik. Kıymetli Bakanlarımızla yeni döneme ilişkin fikir alışverişinde bulunduk. Bu istişarelerin şehrimize ve ülkemize çok fayda sağladığını düşünüyorum. Bu görüşmelerin devamının gelmesini temenni ediyorum.” Cümlelerine yer verdi.

23 Eyl 2021 - 12:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.