Müsiad Kamerunlu Heyeti Ağırladı

Kamerunlu Milletvekilleri Nourane Foster ve Jiha Epse Peyou ile birlikte TURCABA Genel Sekreteri Fabrice Funiba ve İş İnsanı Corinne Missi MÜSİAD Sakarya Şubesi’ni ziyaret etti.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Başkanı İsmail Filizfidanoğlu ve ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kamerun’dan gelen milletvekillerini ağırlayarak, onları Afrika kökenli uluslararası öğrencilerle de bir araya getirdi. Milletvekillerinin beraberinde Türk ve Kamerunlu İşadamları Derneği (TURCABA) Genel Sekreteri Fabrice Funiba ve İş İnsanı Corinne Missi de geldi.

ZİYARET HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİ DİLE GETİREN MÜSİAD SAKARYA BAŞKANI İSMAİL FİLİZFİDANOĞLU;

“2020 yılında MÜSİAD EXPO Fuarı’nda gerçekleştirdiğimiz bağlantılar sayesinde tanıştığımız kıymetli milletvekillerimizi ve beraberinde gelen değerli misafirlerimizi ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Gelecekleri zaman Sakarya Üniversite’sinde yer alan Afrokarya Öğrenci Topluluğunu da davet ederek hem şehrimizde yaşayan uluslararası öğrencilere ülkelerinden bir yüz, bir ses getirmiş olduk. Hem de kıymetli milletvekillerimize, ülkemizde eğitim gören vatandaşlarını tanıma imkanı sağladık.

Afrika’nın Gine körfezine bakan veya Atlantik Okyanusuna kıyısı olan Kamerun; doğru iş bağlantıları sayesinde ilimize ve ülkemize ciddi miktarda ihracat getirisi sağlayabilecek bir ülke. Pandeminin etkisini daha çok yitirdiği zamanlarda Yönetim Kurulu Üyelerimizle bir iade-i ziyaret yaparak ilişkilerimizi daha çok geliştirmek istiyoruz. Umarım hem bizim hem de şehrimiz için hayırlısı olur.” Cümlelerine yer verdi.

21 Haz 2021 - 15:31 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.