MÜSİAD 2000 Fidan Dikecek

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şubesi ile Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü arasında MÜSİAD Hatıra Ormanı’na dikilmek üzere anlaşılan 2000 fidanın protokolü imzalandı.

Muhammet Fışkın
Muhammet Fışkın Tüm Haberleri
MÜSİAD 2000 Fidan Dikecek
MÜSİAD 2000 Fidan Dikecek
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Protokol hakkında görüşlerini dile getiren MÜSİAD Sakarya Başkanı İsmail Filizfidanoğlu; “Öncelikle MÜSİAD Hatıra Ormanı’mız şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun. Bilindiği gibi şehrimizde ve ülkemizde geçtiğimiz yaz aylarında birçok orman yangını oldu ve ülkemiz hayat damarlarında ağır yaralar aldı. Bizler de hem destek olma adına, hem de bilinçlendirme adına böyle bir çalışmaya imza attık.

Önemli bir Sosyal sorumluluk projesini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren MÜSİAD Sakarya Başkanı İsmail Filizfidanoğlu, unutmamalıyız ki bu ülke hepimizin ülkesi, bu topraklar bizim. Yarın da çocuklarımıza miras kalacak. Ağaçlandırma çalışmalarının ister devlet nezdinde ister bireysel olarak arttırılmasını, yeşil Sakarya’mızı daha da yeşillendirmeyi canı gönülden istiyoruz.” Cümlelerine yer verdi.

Aynı şekilde görüşlerini dile getiren Sakarya Orman Bölge Müdürü Ziya Polat;

“Birçok canlının barınağı, karbon yutak alanı olan ormanlarımız; sağlığın, erozyonun, küresel ısınmayla mücadelenin, iklimi olumlu yönde etkilemenin, estetiğin ve ekoturizmin temel taşıdır. Ormanların geliştirilmesi, genişletilmesi ve korunmasını vazife edinmiş olan teşkilatımız ve MÜSİAD ailesi burada farkındalık oluşturmak adına bir aradayız. Unutmamalıyız ki erozyon ve küresel ısınmayla mücadelenin yegâne yolu fidan dikmektir. Ormanları korumak için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz, inanıyorum ki hep birlikte başaracağız.” Dedi

05 May 2021 - 16:10 - Gündem

Mahreç  Muhammet Fışkın


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.