MTTB’den Vali Kaldırım’a Ziyaret

MTTB Sakarya İl Başkanı Hüseyin Yetkiner ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Çetin Oktay Kaldırım’ı ziyaret etti.

Canan Güzeldere
Canan Güzeldere Tüm Haberleri
MTTB’den Vali Kaldırım’a Ziyaret
MTTB’den Vali Kaldırım’a Ziyaret
Haber albümü için resme tıklayın

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Sakarya İl Başkanı Hüseyin Yetkiner ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ı makamında ziyaret etti. Göreve yeni başlayan Başkan Yetkiner ve yönetimi, yeni dönem proje ve faaliyetlerle ilgili Vali Kaldırım ile istişarede bulundu.

MTTB, GENÇLİK FAALİYETLERİNİN ÇATISIDIR

Yeni dönemde planlanan projelerle ilgili bilgi veren MTTB Sakarya İl Başkanı Hüseyin Yetkiner, “Milli Türk Talebe Birliği teşkilatımız asırlık geçmişinden aldığı ilhamla gençlik faaliyetlerinde her zaman çatı teşkilatı olmuştur. Bizler de üzerimize düşen görevin farkında bir gençlik olarak yeni dönemde Sakaryalı öğrenci kardeşlerimizin kalplerine projelerimizle dokunacağız ” dedi.

GENÇ NESİLLE TEMAS HALİNDE OLMALIYIZ

Yeni Başkan Yetkiner ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileten Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, gençliğin önemine vurgu yaptı. Ülkemizin geleceğinin gençlerin elinde olduğunu belirten Vali Kaldırım, gençlerle sürekli temas halinde olunması gerektiğini dile getirdi. MTTB Sakarya Teşkilatı’nın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Çetin Oktay Kaldırım, yeni dönemde başarılar diledi.

ANLAMLI HEDİYE

Başkan Hüseyin Yetkiner ve yönetimi, Vali Çetin Oktay Kaldırım’a anlamlı bir hediye takdim etti. Ziyaretleri anısına Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım adına Kütahya Ağızören Hatıra Ormanı’na 5 adet fidan bağışladıklarını belirten MTTB Sakarya İl Başkanı Hüseyin Yetkiner sertifikayı ve MTTB tarafından yayınlanan “Üstad Necip Fazıl Kısakürek İle Eskimez Hatıralar” isimli kitabı hediye etti. Ziyaret, Vali Kaldırım ve MTTB heyetinin hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.

22 Eyl 2021 - 17:36 - Gündem

Mahreç  Canan Güzeldere


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.