Memur-Sen'den Yangın Mağdurlarına 2 Milyon TL Destek

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Sakarya Şube Başkanı Murat Mengen "son dönem yaşanan orman yangınlarında zarar gören vatandaşlarımız için Büyük Memur-Sen ailesi olarak 2 milyon liralık yardımı mağdurlara ulaştıracağız" dedi.

Memur-Sen’in değerler sendikacılığı yaptığını söyleyen Mengen, bizler ülkesiyle milletiyle barışık, milli manevi değerlerine bağlı, hakkı ve adaleti tesis etmek için çaba harcayan, Türkiye’nin en büyük konfederasyonun üyeleri olarak gezi olaylarında, 15 Temmuz’da, hendek olaylarında nasıl ülkemize sahip çıktıysak; yangın, sel, afet, salgın vb gibi süreçlerde de milletimizle bir olmayı, destek olmayı sürdürüyoruz şeklinde konuştu.

Mengen; Memur-Sen Genel Başkanımız Ali Yalçın’ın da, sosyal medyadan yaptığı açıklamada olduğu gibi , "Orman yangınları nedeniyle zarar gören vatandaşlarımızın ihtiyaçları için Memur-Sen Başkanlar Kurulu Kararımız gereği oluşturduğunuz 2 Milyon TL’yi Mehmet Akif İnan Vakfımız aracılığı ve devletimizin yönlendirmesiyle mağdurlara ulaştıracağız" dedi.

11 Ağu 2021 - 11:48 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.