MEM’den Yüreklere Dokunan Anma Etkinliği

Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sosyal – Kültürel Faaliyetler ve Dijital Yönetim Birimi, Araştırmacı- Tarihçi Oğuzhan Kır ile gerçekleştirdikleri ile ‘Mehmet Akif Ersoy’u anma etkinlikleri kapsamında bir söyleşi gerçekleştirdiler.

DEĞERLERE SAHİP ÇIKIN

27 Aralık 1936 tarihinde aramızdan ayrılan, milli şair Mehmet Akif Ersoy ile ilgili soruları cevaplayan Araştırmacı – Tarihçi Oğuzhan Kır,

“Gençler, -bu güzel vatanın emanetçileri- Mehmet Akif’ in, Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın, sözünden yola çıkarak sizler de bu duanın bekçisi olun, değerlere sahip çıkın ve size bırakılan emaneti son nefese kadar koruyun” dedi.

EMEĞİN EN GÜZEL ADI ‘İSTİKLAL MARŞI’

Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş: 20 – 27 Aralık Mehmet Akif Ersoy’ u anma etkinlikleri kapsamında Araştırmacı – Tarihçi Oğuzhan Kır ile gerçekleştirilen söyleşide Bakırtaş,

“İstiklal Marşı’mızın eşsiz bir hediye olduğunu belirterek, emeğin en güzel adı İstiklal Marşı, mimarı da Mehmet Akif’ tir.” dedi.

24 Ara 2020 - 11:30 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.