Kocaali Yolları Yeni Yüzüne Kavuştu

Büyükşehir Belediyesi marifeti ile Kocaali’de devam eden asfalt yenileme çalışmalarında, ilk etap için sona gelindi.

Büyükşehir Belediyesi marifeti ile Kocaali’de devam eden asfalt yenileme çalışmalarında, ilk etap için sona gelindi. Tamamlanan etabın ardından yeni çalışma alanı ise 5 mahalle olacak. Görele, Yalpankaya, Köyyeri, Karalar ve Beyler Mahallelerinde devam edecek ikinci etap için çalışmalar başlayacak.

32 BİN TON SICAK ASFALT

Selahiye, Gümüşoluk, Aydoğan, Kozluk, Bezirgân Mahalleleri ve Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nde 32 bin ton sıcak asfalt kullanılarak, yollar yeni yüzüne kavuştu.

ÇALIŞMALAR SÜRECEK

Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’nca yapılan açıklamada,

“Kocaali’de sıcak asfalt çalışmalarımızın ilk etabını tamamladık. Selahiye, Gümüşoluk, Aydoğan, Kozluk, Bezirgan Mahallelerimizde ve sahilde bulunan Fatih Sultan Mehmet Caddemizde toplamda 18 kilometrelik güzergahı 32 bin ton sıcak asfalt ile buluşturduk. Planlanan program dâhilinde çalışan ekiplerimiz Karasu’da asfalt çalışmalarının hemen ardından tekrar Kocaali’ye geçerek Görele, Yalpankaya, Köyyeri, Karalar ve Beyler mahallelerinde bulunan 12 bin metrelik güzergahta çalışmalarına devam edecek” ifadelerine yer verildi.

10 Tem 2020 - 15:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.