Kızılay Sokak Sokak Ücretsiz Pide Dağıttı

Kızılay koronavirüs salgını önlemleri kapsamında 3 günlük sokağa çıkma yasağı nedeniyle evlerinde kalan vatandaşlara ücretsiz pide dağıttı.

Kızılay Sokak Sokak Ücretsiz Pide Dağıttı
Kızılay Sokak Sokak Ücretsiz Pide Dağıttı
Haber albümü için resme tıklayın

Pide dağıtımına Türk Kızılay’ı Genel Müdürü İbrahim Altan, Sakarya Kızılay Başkanı Zahit Tiryaki, Yönetim Kurulu Üyesi Cevdet Koç, Erenler Kızılay Başkanı Ahmet Özgedik ve Kızılay Gönüllüleri katıldı. Ev ev gezerek iftar öncesinde evlerinden çıkamayan vatandaşlara sıcak pide ikram eden gönüllülere eşlik eden Türk Kızılay’ı Genel Müdürü İbrahim Altan,

“Ramazan paylaşmaktır, Covit-19 salgının başladığı ilk günlerden itibaren aralıksız devam eden faaliyetlerimiz Ramazan ayı münasebetiyle artarak devam edecek. Bugün Erenlerde vatandaşlarımıza sıcak pide ikram ediyoruz. Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda kolisi yardımları yapmaya devam edeceğiz. Yardımlaşmanın ve merhametin bol olduğu Mübarek Ramazan ayında milletimiz fitre ve zekâtlarını Kızılay üzerinden ihtiyaç sahiplerine bizim aracılığımızla ulaştırabilirler”

dedi

KENETLENEREK GÜZEL GÜNLERDE BULUŞACAĞIZ

Pide dağıtımına eşlik eden Kızılay Sakarya Başkanı Zahit Tiryaki,

“bütün Türkiye genelinde uygulanan vatandaşlarımıza iftar öncesinde sıcak pide dağıtım etkinliğimizi bugün Erenler ilçemizde Genel Müdürümüz İbrahim Altan beyin katılımları ile gerçekleştiriyoruz. Tüm ilçelerimizde ev ev gezerek vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Bu zor süreci bir birimize destek olarak atlatacağız. Bu zor günlerde kenetlenen topluma örnek olan iş adamlarımıza, sanayicilerimize, fitre ve zekâtları ile Kızılay üzerinden ihtiyaç sahiplerine ulaşan vatandaşlarımıza tüm hayırseverlerimize minnettarız. Bu günleri de atlatarak güzel günlerde hep beraber olacağız inşallah”

dedi.

İLK GÜNDEN BU YANA GÖNÜLLÜLERİMİZ EL ELE

Erenler Kızılay Başkanı Ahmet Özgedik Kızılay Genel Müdürü İbrahim Altan’ının ve Sakarya Başkanı Zahit Tiryaki’nin ilçelerinde gerçekleştirdikleri faaliyette bir arada olmanın memnuniyetini dile getirerek,

“Erenler Kızılay Şubesi olarak Covit-19 salgınının çıktığı ilk günlerden bu yana tüm gönüllülerimiz ile ev ev gezerek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanlarında olduk. Bugünde yine vatandaşlarımıza iftar öncesinde sıcak pide dağıtımımızda bizleri yalnız bırakmayan ve her daim desteklerini bizlerden eksik etmen Genel Müdürümüz İbrahim Altan beye ve Sakarya Başkanımız Zahit Tiryaki beye tüm Erenler adına teşekkür ediyorum”

İfadelerini kullandı.

03 May 2020 - 23:20 - Gündem

Mahreç   Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.