Kaynarca’da Deforme Olan Hatlar Yenileniyor

Büyükşehir Belediyesi SASKİ, içme suyu altyapı ağını her geçen gün genişletiyor. Ekipler Kaynarca’nın Kalburcu Mahallesinde 1995 yılında yapılan ve zamanla deforme olan içme suyu hatları yenileniyor.

Kaynarca’da Deforme Olan Hatlar Yenileniyor
Kaynarca’da Deforme Olan Hatlar Yenileniyor
Haber albümü için resme tıklayın

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından içme suyu altyapısına yönelik olarak gerçekleştirilen çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda SASKİ ekipleri Kaynarca’ya bağlı Kalburcu Mahallesinde içme suyu şebeke hattı imalatlarını sürdürüyor. 1995 yılında yapılan ve zamanla deforme olan hatlar yenileniyor. İnşa edilen yeni içme suyu hatlarının devreye alınmasıyla bölgede yetersizlik sorunu ortadan kalkacak. Kalburcu Mahalle Muhtarı Orhan Öcay ise altyapı çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, dayanıklı ve sağlam içme suyu ağının her geçen gün daha da genişlediğine işaret edildi.

20 Nis 2021 - 17:30 - Gündem

Mahreç   Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.