Baro Başkanlığına Yeni Aday

Av. Selahattin Yıldırım Sakarya Barosu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Muhammet Fışkın
Muhammet Fışkın Tüm Haberleri

Sakarya Barosu Disiplin Kurulu Üyesi olan Av. Selahattin Yıldırım Baro Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

AV. SELAHATTİN YILDIRIM KİMDİR?

20.01.1977 Yozgat Akdağmadeninde doğmuş, ilk ve ortaokulu Kırşehir ili Kaman ilçesinde, liseyi ise Konya Atatürk Sağlık Meslek Lisesinde tamamlamıştır. Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 2000 yılında mezun olup, 2001 -2012 yılları arasında Kurum Avukatlığı, Hazine Avukatlığı ve Sakarya Muhakemat Müdürlüğü görevlerini yapmıştır. 2012 yılından itibaren serbest avukat olarak çalışmaktadır. Halen Sakarya Barosu Disiplin Kurulu Üyesidir. Sakarya Barosuna kayıtlı Av. Zeliha Türkel Yıldırım ile Evli olup, üç çocuk babasıdır.

20 Haz 2021 - 10:29 - Gündem

Mahreç  Muhammet Fışkın


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.