Kabak Motifli Satış Ofisi Gar Meydanı’na Kuruluyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Gar Meydanı’nda yapımına başlanan kabak motifli satış ofisinin dış cephe motif imalatı tamamlanarak kabak motifi halini aldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Gar Meydanı’nda yapımına başlanan kabak motifli satış ofisinin dış cephe motif imalatı tamamlanarak kabak motifi halini aldı. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada,

“Sakarya denilince akla kabak ve kabak tatlısı gelir. Bu kapsamda şehrimize has marka değerimiz olan kabak ürünü yurt içi ve dışından gelen misafirlerimize tanıtmak, tanıtımına katkı sunmak ve sofralarımıza ulaştırmak adına şehrimizin en işlek meydanlarından bir tanesi olan Gar Meydanı’na kabak motifli satış ofisi kuruyoruz. Satış ofisi üzerine yerleştirilen dış cephe motifi imalatı tamamlanarak kabak motifi halini aldı. İç imalatının devam ettiği kabak motifli satış ofisimizin içerisinde Antep Fıstıklı kabaklı lokum, bademli kabaklı lokum, cevizli kabaklı lokum, fındıklı kabaklı lokum, kabak tatlısı, kabaklı kurabiye ve kabaklı cheesecake satışı olacak. Aynı zamanda kendi tatlılarını evlerinde yapmak isteyen vatandaşlarımız satış noktasında çiğ kabak temin edebilecek. Vatandaşlarımızın rahatça kabak alışverişi yapabilecekleri, birçok kabak tatlısı çeşidini bulabilecekleri ve hatıra fotoğrafları çekilebilecekleri bir alanı Sakarya’mıza kısa sürede kazandıracağız” ifadelerine yer verildi.

14 Mar 2021 - 14:58 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.