İYİ Parti Teşkilatından Anlamlı Ziyaret

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Sakarya Şubesini ziyaret etti.

''KAHRAMANLARA ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ''

Derneği ziyaret eden İYİ Parti Teşkilatını, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Sakarya Şube Başkanı Mustafa Çolak karşıladı. Kılıçaslan: ''Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Sakarya Şubesi Başkanı Mustafa Çolak'a verdikleri hak mücadelesinde yanlarında olduğumuzu bir kez daha beyan ettik. Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz.'' dedi. Şehit aileleri ile gazilerin sıkıntı ve taleplerini dinleyen Başkan Kılıçaslan, tüm şehitler ile ebediyete intikal eden gazileri rahmetle ve minnetle yad ettiklerini belirterek, kahramanlara çok şey borçlu olduklarını sözlerine ekledi.

...

22 Eyl 2021 - 10:34 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.