“İstihdama Yönelik Yatırım”

Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek’in, Serdivan ziyaretlerindeki son durağı Cadde 54 AVM oldu.

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın eşlik ettiği heyette, AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan, Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanı ve teşkilat üyeleri yer aldı.

Yeni yaşam Merkezi’nin Serdivan’ın çehresini tamamen değiştirdiğini belirten Çiğdem Erdoğan Atabek, merkezi bir konumda oluşunun buradaki ticari hareketliliği arttıracağını söyledi.

Şehrin yeni bir merkez kazandığını ifade eden AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, normalleşme süreci ile birlikte Cadde 54’ün gerek esnafa gerekse kente katkısının büyük olacağını belirtti.

Kademeli açılma ile birlikte vatandaşların Cadde 54’te buluşmalarından dolayı mutlu olduğunu söyleyen Başkan Alemdar, zor günlerin geride kaldığını, Serdivan’a kazandırdıkları bu yaşam merkezinin vatandaşların şimdiden uğrak yeri olmaya başladığını ve yatırımlarının istidama yönelik sonuçlarından memnun olduğunu ifade etti.

20 Haz 2021 - 12:53 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.