İSG- SEN Sakarya’da Eylem Yapacak

İSG-SEN Hendek Coşkunlar Havai Fişek Fabrikasında meydana gelen patlamanın ardından tutuklanan İş Güvenliği Uzmanı Aslı B. için Sakarya’da eylem düzenleyecek. Konuyla ilgili MedyaRota’ya konuşan Sendika Başkanı İrfan Sayar, “Baretlerimizi siyaha boyayacağız ve eylemimizi yapacağız” dedi.

İş Sağlığı ve Güvenliği Çalışanları Sendikası, Hendek Coşkunlar Havai Fişek Fabrikasında meydana gelen patlamanın ardından tutuklanan İş Güvenliği Uzmanı Aslı B. ve iş kazalarında sorumlu tutularak tutuklanan İSG Uzmanları için Sakarya’da eylem düzenleyecek.

KANAYAN YARAMIZ

Konuyla ilgili MedyaRota’ya konuşan İSG-SEN Genel Başkanı İrfan Sayar,

“Bizler artık İSG Uzmanlarının iş kazalarıyla ilgili sorumlu tutulmamalarını ve bu konuda gerekli kanun düzenlemesinin yapılmasını istiyoruz. Sakarya’da aldığımız eylem kararına tüm meslektaşlarımızı bekliyoruz. Baretlerimizi siyaha boyayarak hakkımızı arayacağız. Bu mesele bizim kanayan yaramız” dedi.

SİYAH BARET EYLEMİ

Baretlerini siyaha boyayacak olan İSG-SEN mensupları 13 Temmuz Pazartesi günü ilk eylemini Sakarya’da gerçekleştirecek. Adapazarı Kültür Merkezi (AKM) önünde yapılacak olan eylem saat: 11.00’da başlayacak.

10 Tem 2020 - 14:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.