İş Bankası İle Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatifi İş Birliğine Vardı

Türkiye İş Bankası A.Ş Adapazarı/Sakarya Şubesi ve S.S. Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatifi, birlik üyelerinin tarımsal finansman ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla bir İş Birliği Protokolü imzaladı.

Türkiye İş Bankası A.Ş. Adapazarı Şube Müdürü Sn. Erhan Keçeli ve S.S. Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Sebahattin Karasakal ve Kooperatif Müdürü Sn. Kamil Özmen tarafından 24.08.2021 tarihinde imzalanan protokol kapsamında, A.P.E.K Logolu İmece Kart sahibi kooperatif üyeleri, tarımsal ihtiyaçlarına yönelik yapacakları alışverişlerde hasat dönemlerine uygun olarak 6 ay faizsiz dönem avantajından yararlanabilecektir. İş Birliği Protokolü çerçevesinde kooperatif üyelerine aynı zamanda farklı tarım kredi ürünlerinden de uygun koşullarda faydalanma imkânı sunuluyor.

Şube Müdürü Sn. Erhan Keçeli, imza töreninde yaptığı konuşmada İş Bankası olarak tarım bankacılığı çalışmaları kapsamında üreticilerin ihtiyaçlarını sağlıklı ve doğru bir şekilde karşılamak için tarım kurum ve kuruluşları ile iş ortaklıkları geliştirilmesini çok önemsediklerini ve S.S. Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatifi ile imzaladıkları protokolden dolayı memnun olduklarını ifade etti.

S.S. Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Sebahattin Karasakal ve Kooperatif Müdürü Sn. Kamil Özmen imza töreni sonrasında yaptığı açıklamada, İş Bankası ile imzaladıkları bu protokolün tüm üyelere faydalı olmasını dileyerek işbirliklerinin artarak devam etmesini temenni ettiklerini belirtti.

26 Ağu 2021 - 18:02 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.