Gençler Gençlik Merkezi’nde Yaz Akademisinde

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik Faaliyetleri birimi koordinesinde gerçekleşen “Yaz Akademisi” faaliyetlerine başladı.

Gençler Gençlik Merkezi’nde Yaz Akademisinde
Gençler Gençlik Merkezi’nde Yaz Akademisinde
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Yaz Akademisi Kapsamında Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezlerinde 10-13 yaş aralığındaki gençlere; Kuran-ı Kerim eğitimi, hızlı okuma, kara kalem, geleneksel ve modern okçulu,matrak, satranç, sokak oyunları,futbol,voleybol, masa tenisi ne kadar bir çok farklı alanda eğitimler veriliyor. Gençler Yaz Akademisi kapsamında hem eğlenip hemde öğrenme imkanı buluyor.

Sakarya Gençlik Hizmetleri Müdürü Yavuz Çangır “ Yaz Akademisi faaliyetlerimiz ile yaz boyunca kapılarımızı öğrencilerimizin hizmetine sonuna kadar açtık. Öğrencilerimiz Yaz Akademisinde hem milli ve manevi değerlerini öğrenip hemde aktivitelere katılarak eğlenceli vakit geçiriyorlar. Ayrıca Gençlik Liderlerimiz Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı cami ve yaz kuran-ı kerim kurslarında eğitim alan gençlere yönelik “Merkezim Her yerde” etkinliklerine yaz boyunca destek verecek şekilde planlamalarımızı yaptık. Yaz Akademisine katılmak isteyen velilerimiz En yakın Gençlik Merkezimiz ile iletişime geçip kaydını yaptırabilir,tüm aktivite ve eğitimlerimiz ücretsizdir” açıklamalarını yaptı.

07 Tem 2021 - 14:21 - Gündem

Mahreç   Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.