Hızırtepe Çocuk Hakları Bahçesi İhaleye Çıkıyor

​​​​​​​Çocuk dostu Adapazarı vizyonuyla çalışmalarını sürdüren Adapazarı Belediyesi, Hızırtepe Mahallesine Çocuk Hakları Bahçesi kazandırıyor. Başkan Mutlu Işıksu, “Çocuk Hakları Bahçesi için 5 Ekim Salı günü ihaleye çıkıyoruz. Hayırlı olsun.” dedi.

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’nun yeni dönem taahhütleri arasında yer alan Çocuk Hakları Projelerinin kapsamı genişletiliyor ve Hızırtepe Çocuk Hakları Bahçesi ihaleye çıkıyor. Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Mutlu Işıksu, “Çocuk dostu Adapazarı vizyonu ile birbirinden anlamlı ve güzel, nitelikli çalışmalara imza attık, atmaya da devam ediyoruz. Şeker ve Karaman Mahallelerimize Çocuk Hakları sokakları ile birlikte 2019 ve 2020 yılında 35 mahallemize toplam 44 çocuk parkı kazandırdık. Bu yıl sonuna kadar da 26 mahallemizde 34 çocuk parkını daha tamamlamış olacağız. 15 Temmuz Camili Mahallemizde Çocuk Hakları Adası yapımı çalışmamız tüm hızıyla sürüyor. Şeker Mahallemize ayrıca bir de Çocuk Hakları Kütüphanesi kazandırıyoruz. Yani 3 yılda toplam 2 Çocuk Hakları Sokağı, 1 Çocuk Hakları Bahçesi, 1 Çocuk Hakları Adası, 1 Çocuk Hakları Kütüphanesi ve 61 mahallede 78 Çocuk Parkını şehrin kalbi Adapazarı’mıza kazandırmış oluyoruz.” diye konuştu.

İHALE 5 EKİM’DE

Hızırtepeli çocukları ve ailelerini çok mutlu edecek proje ilgili de konuşan Başkan Işıksu, “Hızırtepe’mizde Cevat Ayhan Caddesi’nde hayata geçireceğimiz proje kapsamında, evlatlarımızın çok daha nitelikli vakit geçirebilmelerini, oynayarak öğrenmelerini hedefliyoruz. Hamdolsun, hayata geçirdiğimiz projeler de hemşehrilerimizin teveccühünü kazandı. Hızırtepe Çocuk Hakları Bahçesi projemizin ihalesini 5 Ekim Salı günü gerçekleştiriyoruz. Hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

PROJE KAPSAMINDA NE VAR?

Hızırtepe Çocuk Hakları Bahçesi Projesi kapsamında; Mini Kütüphane Alanı, Bilgi Panoları, Çocuk Hakları Panoları, Açık Hava Çocuk Sineması, Oyun Alanları, Oyun Masaları, Bahçe ve Labirent Oyunlar, Denge ve Koordinasyon Geliştirici Zemin Oyunları, Mini Golf Alanları, Basketbol Alıştırma Sahası ile birlikte oyun alanlarından ayrı olarak aileler için seyir alanları ve piknik masaları ile bir adet de büfe yer alacak.

24 Eyl 2021 - 10:59 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.