Hendek’ten 200 Sokak Hayvanına Yeni Yuva

Hendek Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi, sokak hayvanlarına yuva kazandırmaya devam ediyor.

Hendek Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi, 200 yeni cana ev sahipliği yaptı.

CAN DOSTLARIMIZ YENİ AİLESİNE KAVUŞUYOR

Her geçen gün gelişen ve modern bir hale getirilen Hendek Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi, 700’e yakın can dostumuza ev sahipliği yapıyor. Bakımevinde misafir edilen sokak hayvanları uzman veteriner hekimler tarafından tedavi edilerek kayıt altına alınıyor. Sahiplendirme faaliyetlerine ve farkındalık çalışmalarına devam eden Hendek Belediyesi, pek çok can dostumuzu yeni ailesine kavuşturuluyor.

“SATIN ALMA SAHİPLEN”

Sokak hayvanlarıyla ilgili projelerine devam edeceklerini belirten Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu,

“Biz, can dostlarımızı çok seviyoruz. ‘Satın alma, sahiplen’ prensibi ile hareket ediyoruz. Bu sayede son 2 yılda 200’e can dostumuzu yeni yuvalarıyla buluşturduk. Sokak hayvanlarıyla ilgili projelerimiz ve çalışmalarımız artarak devam edecek. Can dostlarımızı çok seviyoruz” dedi.

YENİ YATIRIM

Hendek Belediyesi tarafından geliştirilen proje de sokaklara mama evleri konulurken, mevcut barınaklar geliştiriyor. Hendek Belediyesi, şimdi 17 dönümlük yeni bir barınak yapmak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

17 Mar 2021 - 12:24 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.