Hendek’te Karla Mücadele Başladı

Kar yağışının başlamasıyla birlikte teyakkuza geçen Hendek Belediyesi ekipleri, yüksek kesimlerde yol açma ve tuzlama çalışmalarına başladı. Ekipler 24 saat herhangi bir mağduriyet yaşanmaması adına nöbete geçti.

Hendek’te Karla Mücadele Başladı
Hendek’te Karla Mücadele Başladı
+5
Haber albümü için resme tıklayın

Kar yağışının etkili olduğu Hendek ilçesinin yüksek kesimlerinde karla mücadele çalışması başladı. Hazırlıklarını günler öncesinden yapan ekipler Dikmen Mahallesi’nde etkili olan kar yağışının ardından harekete geçti. Kar küreme ve tuzlama çalışmaları yapılırken, kapanan yollar tek tek açılıyor. Güney, Yeniyayla, Kadifekale, Kurtuluş ve Aksu gibi mahallelerde de ekipler hazır bulunduruluyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine yakından takip eden ekipler koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

EKİPLER NÖBETTE

Kar yağışının bereket getirmesini dileyen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu,

“Rabbim kar yağışının topraklarımıza bereket getirmesini nasip etsin. Ekiplerimizi günler öncesinden görevlendirerek plan ve programlarımızı yaptık. Kar yağışının herhangi bir mağduriyete neden olmaması için ekiplerimizi seferber ettik. Hendek’in yüksek kesimlerinde bulunan mahallelerimiz başta olmak üzere kar yağışının etkili olduğu tüm noktalara ekiplerimizi yönlendireceğiz. Gelen verileri ve uyarıları yakından takip ediyoruz. Şehir merkezinde de ekiplerimiz nöbette olacaklar. Çalışmalar şu an Dikmen mahallemizde devam etmekte. Belirli noktalarda bekletilen acil müdahale ekiplerimiz muhtarlarımızdan ve vatandaşlarımızdan gelen uyarılar doğrultusunda süratle hareket edip gerekli müdahaleleri yapmakta” diye konuştu.

14 Oca 2021 - 18:28 - Gündem

Mahreç   Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.