Hendek Hazır 'Yasak Öncesi İşletmelerin İletişim Bilgileri Yayınlandı'

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, 23 Nisan itibari ile başlayacak ve 4 gün sürecek sokağa çıkma yasağına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Hendek Hazır 'Yasak Öncesi İşletmelerin İletişim Bilgileri Yayınlandı'
Hendek Hazır 'Yasak Öncesi İşletmelerin İletişim Bilgileri Yayınlandı'
+26
Haber albümü için resme tıklayın

Babaoğlu yasakta vatandaşın mağdur olmaması adına çalışmalar yürüttüklerini ifade ederek, açık işletmelerin bilgilerini paylaştı.

BİRAZ DAHA SABIR

Babaoğlu yasak öncesi vatandaşları bilgilendirerek,

“Yasak öncesi hemşehrilerimiz ihtiyaç listelerini hazırlayıp sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde temin etmelidir. Hiç panik yapmadan, tüm uyarılar dikkate alınmalıdır. Bu zorlu süreci dayanışma içinde atlatıp her birlikte güzel günlere kavuşacağız. Lütfen biraz daha sabır” dedi.

YASAĞA HAZIRIZ

Kültür ve Sosyal İşler, Sağlık İşleri, Zabıta, Temizlik İşleri ve Çağrı Merkezi başta olmak üzere tüm birimlerin teyakkuzda olacağını dile getirerek; ulaşım, ihtiyaç temini ve hasta nakil işlemleri gibi hizmetlerin aksamadan süreceğini ifade etti.

BAKKALLAR VE MARKETLER

Babaoğlu 23 Nisan Çarşamba ve 24 Nisan Perşembe günleri tüm bakkal ve marketlerin 09:00, 14:00 arasında faaliyet göstereceğini belirtti.

25 Nisan ve 26 Nisan günlerinde bakkal ve marketlerin tamamen kapalı olacağını belirten Başkan Babaoğlu; 65 yaş üzeri ve 20 yaş altı vatandaşlar haricinde kişilerin evlerine en yakın bakkal ve marketlere giderek alışveriş yapabileceğini ifade etti.

FIRINLAR

Yasak boyunca açık olacak fırın ve unlu mamul satan iş yerlerinin açık olacağının bilgisi verilirken, ayrıca fırınlardan evlere servis şeklinde satışın gerçekleşeceğinin de altı çizildi.

LOKANTA VE RESTORANLAR

Lokanta ve restoranların sokağa çıkma yasağı olan günler için evlere paket servis yapacağı da duyuruldu.

HENDEK'TE YASAK BOYUNCA AÇIK OLACAK FIRINLARIN LİSTESİ

HENDEK'TE AÇIK OLACAK AKARYAKIT İŞLETMELERİ

HENDEK'TE AÇIK OLACAK NÖBETÇİ ECZANELERİN LİSTESİ

HENDEK BELEDİYE VE VEFA İLETİŞİM MERKEZİ BİLGİLERİ

HENDEK'TE AÇIK OLACAK OTO LASTİK TAMİRCİLERİ BİLGİLERİ

22 Nis 2020 - 15:18 - Gündem

Mahreç   Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.