Genç Müsiad Derneği; ''Mana medeniyeti'' Başlıklı Program Gerçekleşti.

Genç MÜSİAD Sakarya’ın düzenlediği ve Uluslararası Genç Derneği Başkanı Süleyman Ragıp Yazıcılar’ın konuşmacı olduğu “Mana Medeniyeti’’ başlıklı program MÜSİAD Sakarya Şubesi’nde yoğun katılımla gerçekleşti.

Programa Genç Dergisi Yayın Ekibi, Genç MÜSİAD Genel Merkez Paydaşlar Komitesi Başkanı Emirhan Özyardımcı, Genç MÜSİAD Gebze Başkanı Ömer Faruk Uysal, AGD Sakarya Başkanı Ali Ahmet Çelik, Genç ASKON Sakarya Başkanı Gökhan Altmışsekizoğlu, Sakarya Genç İHH Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Şengül, Sakarya Kent Konseyi Başkanı Rahmi Can Şeşen, Sakarya Genç Kızılay Başkanı Ceren Yağız, Sakarya Murabıt Vakfı Başkanı Mithat Aykaç, Tügva Sakarya Başkanı Murat Selim Deveci, MTTB Sakarya Başkanı Hüseyin Yetkiner, Sakarya Yedirenk UÖD Başkanı Bünyamin Göl ve Sakarya Yedi Hilal Derneği Üniversite Başkanı Osman Mert Baykoz katılım sağladı.

Programın açılış ve selamlama konuşmasında Genç MÜSİAD Sakarya Başkanı Enes Boz;

“Bu akşam programımıza teşrif ederek bizleri yalnız bırakmayan başta Genç MÜSİAD Genel Merkezimiz olmak üzere, ilimizin sivil toplum kuruluşlarına ve kıymetli misafirlerimize hoş geldiniz diyorum.

Genç MÜSİAD olarak, bu tarz sosyal ve kültürel etkinlikler gerçekleştirerek genel kültürümüzü, bilgi ve ufkumuzu her geçen gün daha fazla genişlemek istiyoruz. Bizleri kırmayarak teşrif eden ve engin tecrübeleri aktaracak olan Sn. Süleyman Ragıp Beye teşekkürlerimi sunuyorum. Sözü daha fazla uzatmadan programımızın hayırlara vesile olmasını Allah’tan niyaz ediyorum.” cümlelerine yer verdi.

Program Süleyman Ragıp Yazıcılar’ın anlatılarıyla devam ederken, hikayelerin ara duraklarında Radyo Programcısı Yusuf Goncagül’ün müzik dinletisi misafirleri büyüledi. Dinleyenlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan program toplu fotoğraf çekimlerinin ardından son buldu. Programın ardından Süleyman Ragıp Yazıcılar kitapları olan ‘’Hürmetten Hayrete’’ ve ‘’İnsan Mesafedir’’ kitaplarını misafirler için imzaladı.

09 Eyl 2021 - 14:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.